dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Pakdhe Johny Harika Blogger Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Mart 28, 2013

Filename Pakdhe Johny Harika Blogger
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Mart 28, 2013
Label
Action







ŞABLON ÖZELLİKLERİ

Başka bir duyarlı blogger şablon from Web Sitesi Oluşturma 3 sütun ile. Bu şablon yapılan galeri tarzı blogger template, o-cekti var olmak güzel eğer bu şablonu kullanmak için, işletme site. It bir siyah ve beyaz renk blogger template, güzel üstbilgi ve altbilgi, ilgili post thumbnail her her yazı, kayan sosyal yer imi, 3 sütun altbilgi ve 1 sağ kenar çubuğu. Etiketi H1 ve H2 daha hazır SEO ve ziyaretçi dost senin blog. Bu şablonu kullanabilirsiniz için galerisi blog, ama sen-ebilmek kullanma o için herhangi bir içerik varsa istiyorum. Bu şablonu kullanabilirsiniz, ücretsiz. Ve herhangi bir sorunuz varsa bu konuda şablonu ziyaret için bu linki daha fazla detay

Şablon Adı : Pakdhe Johny
Yazar : Maskolis
Url Instruction : Web Sitesi Oluşturma
Tasarımcı : Web Sitesi Oluşturma
Url Tasarımcı : www.maskolis.com 

I öneririm kullanmak için bir resim her yazının senin blog, ve bunu yükleyin Blogger barındırılan yok, paranız ya da host your resim diğer siteler bu çalışamaz.

Tasarruf herhangi bir javascript ile bu şablonu kendi Google Kodu veya başka bir dosya barındırma için iyi bir sonuç. Okuyun bu yazının kaydetmek için Javascript kendi Google Kodu.

0 yorum:

Yorum Gönder