dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Google ' da Üst Sıralara Çıkmanın Yolları Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Mayıs 24, 2013

Filename Google ' da Üst Sıralara Çıkmanın Yolları
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Mayıs 24, 2013
Label
Action
Arkadaşlar Herkese Merhaba Sizlere Google ' de Üst Sıralara Çıkmanın Yollarını Sizler İçin Araştırdım ve Maddeler Halinde Sizlerle Paylaştım.
Google ‘da Üst Sıralara Çıkmak İçin Madeler Halinde Tavsiyeler.
1.Seo kurulumu yapın ; Websiteniz php ise muhakkak seo kurunuz.Seo google’da linklerinizin yukarılara çıkmasını ve kolay indexlenmesini sağlar.Google php sayfaları kolay indexleyemez ve milyonlarca seo kurulu site arasından sizin sitenizin linklerini üst sıralara çıkmasını sağlayamaz.Seo kurulumu bir website için ilk koşullardandır.

2.Özgün İçerik ; Site içeriğinizi kopyala/yapıştırdan ziyade konulara kendi cümlelerinizi katarak sitenize ekleyiniz.Google özgün içeriği üst sıralara çıkarmaktadır.

3.Doğru Başlık Seçimi ;Websitenize eklediğiniz konuların başlıklarının içeriği tam olarak yansıtmasını sağlayınız.Konu başlıklarına Download, indir, yükle , full gibi taglar ekleyerek sitenizin kopyaladığınız siteden ve aynı konu bulunan sitelerden 1 basamak daha üst sıralarda olmasını sağlar.
4.Tag Eklentisi ; Eğer blog tarzı veya tag eklentisi bulunan sistemler kullanıyorsanız,bu eklentiyi muhakkak sitenizi kurmayı aksatmayın.Tag bulutu oluşturun.Tag bulutu ve taglar sayesinde google’da üst sıralara çıkabilirsiniz.

5.Pr ‘li Siteler İle Link değişimi ; Pr’si yüksek siteler ile link değişimi yapınız.Google o siteyi tararken sizin linkinize geldiği her seferinde sitenizi ziyaret eder ve tarar.Google’da linklerinizin artmasını ve üst sıralarda yer edinmenizi sağlar.

6.Toplist Sitelerine Ekleyin ; Sitenizi pr’si yüksek toplist sitelerine ekleyiniz.Sitenizin üst sıralara çıkmasını sağlar.


7.Sitemap Oluşturmak ; Sitenizin büyüklüğü ile orantılı olarak içerik girilimine göre sitemap oluşturunuz.İçerik fazla ise sitemap oluşumu günler sürebileceğincen kendinize göre belirli peryot ve kurallar belirleyiniz mesela bin konu ekledikten sonra sitemap yapacağım gibi.




Teşekkürler. 

0 yorum:

Yorum Gönder