dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

A Hot Twitter Game To Search For The Most Endorsed Digital Community Members Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Ekim 22, 2013

Filename A Hot Twitter Game To Search For The Most Endorsed Digital Community Members
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Ekim 22, 2013
Label
Action
Tek ziyaret eder Küresel Webit Kongresi ile Platin ve network Pass ile küresel dijital, teknoloji ve telekomünikasyon elit ve üst yatırımcılar 103 ülkeden İstanbul'u ziyaret

Twitter bugün sıcak ve başlatılması, dijital, teknoloji ve telekomünikasyon sektöründe uzman ve meraklılarının: http://vip.webitcongress.com

Küresel Webit Kongresi açıkladı sağlamak için bir Platin Pass Kongre için ücretsiz ve Business Class uçuş İstanbul'a yanı sıra 5 yıldızlı otel kalmak için en desteklenen topluluk üyesi ulaşmak için kendi rüyalarını katılmak için Kongre ve stil ile iletişime dijital, teknoloji ve telekomünikasyon elit 103 ülkeden ziyaret Küresel Webit Kongresi.

On binlerce zaten adayların ortak. Kazanan tüm erişim hakkına sahiptir şaşırtıcı 250+ konuşmacıların yanı sıra Kongre binlerce C-seviye katılanlar, haftası'na katılmak için Ceo'lar, öğle yemekleri ve Liderleri ve yönetim kurulu başkanı'nın resmi akşam Yemeği servisi yapar. Ama bu sadece başlangıç.

Küresel Webit Kongresi oldu dünyanın en önemli olayları dijital, teknoloji sektörünün yanı sıra girişimcilik ekosistemi çeken 8000'den fazla üst düzey yöneticileri ve C seviyesinde katılanlar için yer sıcak ve herhangi bir teknoloji ve dijital şirket/karşılamak için başlangıç ve uluslar arası karar ile karıştırmak ve küresel büyümeye iş.

"Biz zaten oluşturulan özel bir Başlangıç Köyü bölgesi olanağı sağladığımız ücretsiz fuar standları, Kongre ve nakit biletleri için bazı en ölçeklenebilir başlatılması için dünyanın dört bir yanından büyümelerine" diyor Plamen Russev, Kurucusu ve yönetim kurulu Başkanı Webit Kongresi' kurulu. Daha bu yıl 834 başlatılması uygulanan meydan bizim başlangıç. Bu VİP.WebtCongress.com girişimin sadece başarılı bir pazarlama aracı bizim için aynı zamanda bir fırsat sağlamak istiyoruz katılmak için toplum liderleri Kongresi ve hayallerini gerçekleştirmek için ağ ile binlerce dünyada en çok reklam-harcama yapanlar, en iyi dijital ve teknoloji uzmanları, telco ile yatırımcılara."

Bu vip.WebitCongress.com proje biter üzerinde 25 ekim 2013 at 1:00 pm GMT (tr saati).

Herkes alabilecek ve tüm sürer yapmak için tweet @WebitCongress #Webit vip.webitcongress.com ve neden kazanmak için seçilmek zorunda. Bir zamanlar sormak gerekir, arkadaşları ve takipçileri tarafından size destek RT veya onaylamadan profilinizi @WebitCongress

İyi haber ise taraftarlarından biri retweet veya onaylamaz da layık olacak bir serbest uçuş için istanbul'daki Kongre gerçekleşir ve Altın Geçmek Kongresi.

Küresel ilgili Webit Kongresi

Webit Kongresi (www.WebitCongress.com lider bir olay için dijital, teknoloji ve telekomünikasyon sektörlerinde büyümeyi desteklemek için Dijital ve Teknoloji Sektörü, bilgi ve birikimi oluşturmak ve mümkün olan en iyi business networking event.

Kurulacak geri Kongre 2008 için 1500 büyüdü 8000 k düzeyi delegeler, 100 ülkeden benzersiz üst düzey ağ oluşturma, bilgi transferi ve iş fırsatları.

5. baskı , beşli komite host 300+ akredite medya dünyanın her yerinden, büyük bir sayıda uluslararası katılımcı ve sponsorlar.

Özel bir Başlangıç Köy için alan sağlar 21 startups - gelecek dijital ve teknoloji liderleri ve sanayi bozucular. Her yıl uluslararası saygın bir jüri en iyi en iyi seçer. 2013 yılında seçim arasında 843 dünyanın her yerinden başvuru.

Webit Kongresi'nin ile stratejik destek IAB Europe, EACA, EGTA, MMA, Arap ICT Örgütü, Afrika ICT İttifak, CMO Konseyi, Global StartUp Weekend diğerleri arasında.
Web sitesi: www.WebitCongress.com
Video & resimler: http://www.webitcongress.com/en/2013/gallery.html
Webit Kongresi logosu: http://www.webitcongress.com/en/2013/logo.html



Bir bumads advertorial içeriğidir.

0 yorum:

Yorum Gönder