dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Duştan Sonra Saçın Kabarması Nasil önlenir Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Eylül 17, 2015

Filename Duştan Sonra Saçın Kabarması Nasil önlenir
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Eylül 17, 2015
Label
Action
Saçın kabarmasının kuruluk, yetersiz beslenme, ısıyla çalışan cihazların sık kullanımı gibi farklı nedenleri olabilir. Ayrıca nemli havalarda saçlarınız kabarabilir ve verdiğiniz şekli uzun süre koruyamayabilirsiniz. Doğal yağlarla yapacağınız bakım ve maşa gibi saçı yıpratan cihazları daha az kullanmak, saçların yumuşamasına yardımcı olur ve kabarmasını önler (en azından azaltır). Saçın duştan sonra kabarmasını önlemek içinse aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz.

Duştan Sonra Saçın Kabarmaması İçin

Duştan önce saçlarınıza sıcak yağ bakım uygulaması yapmak duştan sonra oluşan kabarmayı önler ve saçlarınızın daha yumuşak olmasını, kolay şekil almasını sağlar. Yağ olarak zeytinyağı kullanabilir ve bu uygulamayı düzenli olarak haftada bir yapabilirsiniz.
Saçlarınızı, kabarmanın ana nedeni olan kuruluktan korumak için haftada bir yumurta ve mayonez maskesiyle bakım yapabilirsiniz. Maske için 1 yumurtayı 2 yemek kaşığı mayonezle karıştırıp saçınızın tamamına sürün ve 20 dakika bekletin. Çıkarmak için ılık su ve günlük şampuanınızı kullanabilirsiniz.
Maşa, fön ve saç kurutma makinesi kullanmaya bir süre ara verin. Eğer illa bu cihazları kullanmanız gerekiyorsa en düşük ısıda kullanın.
Duştan sonra havluyla saçınızdaki fazla suyu alın ve geniş dişli bir tarakla saçlarınızı tarayın.
Duştan sonra saçların kabarmasını istemiyorsanız nemli ortamlardan uzak durun. Duş buharının banyodan çıkması için kapıyı açın. Buhar tamamen çıkmadan banyoda saçınıza şekil vermeye çalışmayın.
Saçlarınızı ara ara sirkeli suyla durulamak saç tellerini güçlendirir ve saçınızın pH değerini dengeler.
Beslenmenize özen gösterin. Vitamin eksikliğinin ilk belirtileri saç ve ciltte görülür. Vücudunuz için gerekli vitamin ve mineralleri almazsanız saçlarınız bir süre sonra kurur, kırıklar artar ve sağlıksız görünür. Ayrıca bol bol su içmeye özen gösterin.
Duştan Sonra Saçın Kabarmasını Nasıl önlerim , Duştan Sonra Saçın Kabarmaması İçin, saç kabarmasını nasıl önlerim , saçım kabarıyor ne yapmaliyim,Duştan Sonra Saçın Kabarması Nasil önlenir

0 yorum:

Yorum Gönder