dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Göz kapağı estetiği Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Eylül 30, 2015

Filename Göz kapağı estetiği
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Eylül 30, 2015
Label
Action
Üst ve/veya alt göz kapaklarında alt katmandaki yağ dokusu ile beraber fazla cilt ve kasın uzaklaştırıldığı cerrahi bir girişimdir.
Bu operasyon düşük,sarkık ve gevşek göz kapağı cildinizi iyileştirip , üst göz kapaklarındaki sarkıklığın giderilmesi ile ayrıca pitoz sorunu olanlarda görmeyi düzeltmeye yardımcı olacaktır.

NEYİ YAPMAZ? 

Dış yandaki kaz ayaklarını yada diğer kırışıklıkları gidermede veya göz altındaki siyah/mor halkaları yahutta sarkık kaşı kaldırmada yararlı değildir.

HAZIRLIK

 Operasyon öncesinde bir hafta süreyle aspirin vs ilaçları,yeşil çay,bitkisel çay, E vitamini , omega vb.  kan sulandırıcı etkisi olabilecek ilaç ve içecekleri almayınız. Ek sorunlarınız varsa anestezi doktorunuzla görüşünüz.

GÖZ KAPAĞI AMELİYATI VE ANESTEZİ 

Operasyon lokal anestezi altında ve hafif bir sedasyonla yapılmakta, hastalar dört-beş saatlik istirahat ve buz uygulamasından sonra taburcu edilmektedir.

AMELİYAT SONRASI GÜNLER 


Bir güneş gözlüğü edinmelisiniz. Çünkü ertesi gün (abartmadan) günlük hayata girebilecek durumda olacaksınız.
Öte yandan 8-10 günlük şişme, morarma, minik izleri bantlama, buz vb. uygulamalar ve iyileşme süreciniz olacaktır.
Basit ağrı kesicilerle geçiştirebileceğiniz bu şikayetlerinizin ötesinde yumuşak bir iyileşme dönemi geçireceksiniz.

OLASI RİSKLER

 Çok az görülmekte birlikte kanama,enfeksiyon,kötü iz kalması,kuru göz problemi,ektropion,asimetri, deri düzensizlikleri ve tatmin etmeyen sonuçlar,alerjik reaksiyonlar vs. olabilir.

SON SÖZ

Seçmiş olduğunuz cerrahınızın ameliyatınızı uygun görmesi halinde sonuçları size genel bir tanımla dinlenmiş bir bakış, yorgun olamayan bir yüz vb. iyiliklerele dönecek bir operasyondur.
Gerek operasyonunun rahat koşullarda ve hafif bir sedasyonla yapılıyor olması, gerekse ameliyat sonrası nispeten geçireceğiniz rahat bir iyileşme döneminin olası endişelerinizi ortadan kaldırabileceğinizi varsayabiliriz.

Aynı zamanda birlikte yüzünüze yağ enjeksiyonları askı vs uygulamaların da kolaklıkla yapılabiliyor olması artı bir faktör olarak düşünülebilir.



Göz kapağı estetiği, göz kapağım sarkıyor estenik , göz kapağı ameliyati , göz kapağı esnetik ameliyati

0 yorum:

Yorum Gönder