dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Magnezyum Eksikliği Nasıl Anlaşılır? Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Eylül 07, 2015

Filename Magnezyum Eksikliği Nasıl Anlaşılır?
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Eylül 07, 2015
Label
Action
Magnezyum eksikliği nadir rastlanan bir problemdir. Çünkü magnezyum balık, kuruyemişler, soya fasulyesi, ıspanak ve tahıllar gibi birçok gıdada bulunur. Magnezyum eksikliğinden şüpheleniyorsanız, anlam veremediğiniz belirtilere bakın. Magnezyum vücutta önemli görevler almaktadır. Bu yüzden bu mineralin eksikliği uykusuzluktan zor yutkunmaya kadar birçok probleme sebep olabilir.

1. Adım

Fiziksel ve mental olarak yorgun musunuz? Magnezyum eksikliği yorgunluğa, sürekli uyku haline, iştah kaybına ve insomniyaya sebep olabilir. Konsantre olmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bazı insanlar yorgunluğu bunaltı hissiyle beraber tecrübe ederler. Bu da uykunun daha da azalıp yorgunluğun artmasına neden olur.

2. Adım

Kas gücünüze dikkat edin. Magnezyum eksikliği kaslarınızın sağlığını etkiler. Kaslarda zayıflığa, spazma, şiddetli ağrıya veya kramplara neden olur.

3. Adım

Doktorunuzdan kalsiyum seviyenizi ölçmesini isteyin. Düşük magnezyum kalsiyum seviyenizi etkileyerek hipokalsemiye sebebiyet verir. Düşük magnezyum ayrıca potasyum seviyenize de etki eder, ve potasyumun önemli miktarlarda düşmesine neden olur.

4. Adım

Karakterinizdeki değişikliklere bakın. Düşük magnezyum aşırı telaşlılık, dinlenememe ve karamsarlığa neden olabilir. Ayrıca göğsünüzde bir darlık ve stresle baş edememe gibi semptomlarla da karşılaşabilirsiniz.
Magnezyum Eksikliği Nasıl Anlaşılır?, magnezyum eksiligi belirtileri , magnezyum hangi besinlerde var , magnezyumu nasıl arttırırım , magnezyum neden düşük

0 yorum:

Yorum Gönder