dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Sirke Saç Dökülmesine İyi Gelir mi Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Eylül 18, 2015

Filename Sirke Saç Dökülmesine İyi Gelir mi
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Eylül 18, 2015
Label
Action
Pek çok farklı cilt sorunu için kullanılan sirke aynı zamanda sindirimi düzenlemek, yüksek kan basıncını düşürmek içinde kullanılmaktadır. Sirkenin saç dökülmesi üzerindeki etkisi hakkında çok az bilimsel araştırma bulunmasına karşın pek çok farklı toplumda saç dökülmesini yavaşlatmak için geleneksel olarak kullanılmaktadır. Sonuç olarak saç derisine ve saçlara sirke sürmenin herhangi bir yan etkisi bulunmadığı için en azından bir kaç hafta deneyerek sonuçları kendiniz görebilirsiniz.

Sirkenin Saça Etkisi

Sirkenin saça etkisi saç derisinden başlar. Zamanla saç derisinde biriken ve saç köklerini tıkayan yağ, saç bakım ürünleri artıkları, ölü cilt hücrelerini sirkeyle temizlemek mümkün. Temizlenen saç kökleri ve saç derisi sayesinde, saçın uzama sürecini olumsuz etkileyen faktörler ortadan kalkar. Ayrıca sirkeyle saç durulamanın saça doğal bir parlaklık verdiği bilinmektedir.
Peki, sirkeyi saçlarınızda nasıl kullanacaksınız? Kullanma yöntemi oldukça basit. Haftada bir, 3 ölçek suyla karıştırdığınız 1 ölçek sirkeyi durulama suyu olarak saçlarınıza sürün. Banyodan çıktıktan sonra saçınızdaki fazla suyu havluyla alın ve saçınızı doğal kurumaya bırakın. İlk anda sirke kokusu fazla gelebilir ancak saçınız kurudukça sirke kokusu da hafifleyecektir.
Sirke Saç Dökülmesine İyi Gelir mi,Sirkenin Saça faydaları , saçıma sirke sürsem ne olur, saça sirke sürmek zararlımı 

0 yorum:

Yorum Gönder