dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Pharmaton Kilo Aldırır mı Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Ekim 20, 2015

Filename Pharmaton Kilo Aldırır mı
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Ekim 20, 2015
Label
Action
Pharmaton vitamin haplarının kilo almaya neden olup olmadığı insanların aklını kurcalayan bir soru. Yanıt ise değişiklik gösteriyor.
Pharmaton gibi multivitaminler tek başına kilo alımına neden olmaz. Hatta multivitaminler kilo vermenize yardımcı olur. Özellikle kilo vermeye çalışırken bir multivitamin almak vücudunuz için yapacağınız en iyi şeylerden biridir. A, C ve E vitaminleri vücudunuzu canlandıracak ve kilo vermeye destek olacaktır. B vitaminleri ise sinir sistemini iyileştirerek ve hücre iletişimini artırarak enerji düzeyini artıracaktır. Demir de kırmızı kan hücre üretimini yükseltecek ve egzersiz için gereken enerjiyi size vererek kilo vermenize olanak sağlayacaktır.

Pharmaton Enerji Düzeyini Artırır

Pharmaton’un öncelikli etkisi enerji düzeyini tazelemesidir. Pharmaton enerjinizi artıracak çeşitli eser elementler, mineraller ve vitaminlerden oluşmaktadır. Ki bunlar genel fiziki ve ruhsal durumunuzu da iyileştirecektir. Hem öğle sonraları letarjisi (enerjisizlik) ve bitkinliğinden hem de iyi bir gece uykusuna rağmen oluşan sabah yorgunluğundan kurtulmanıza olanak verecektir.
Pharmaton’un içinde bulunan ginseng maddesi ise yine enerjinizi artırıp, yorgunluğunuzu giderecektir. Böylece daha aktif olacak ve daha rahat kilo verebileceksiniz. Bunlara ek olarak, fiziksel dayanıklılığınızın artması ve psikolojik durumunuzun iyileşmesi kilo verme denemelerinizde başarı oranını artıracaktır.

Pharmaton ve İştah

Ama Pharmaton’un iştah üzerinde bir etkisi olduğu düşünülmektedir. Bunun sebebi ise Pharmaton’un içeriğinde bulunan lizin adlı aminoasit. Bu aminoasidin doğal olarak iştahı artırdığı tespit edilmiştir. Aslında lizin aminoasidi kadar olmasa da birçok vitaminin iştah açıcı özelliği bulunmaktadır. Ama bu vitaminlerin olumsuz bir özelliği değil. Çünkü vücuttaki birçok fonksiyonun daha iyi çalışmasını sağlamaları, enerji düzeyini artırmaları ve kişinin kendisini daha iyi hissetmesi sonucu iştahın açılması kadar doğal bir durum olamaz. Yine de düzenli Pharmaton kullanan bir insanda yemek yeme isteği artabilir.

Pharmaton Kilo Aldırır mı?

Sonuç olarak Pharmaton’un kilo almaya neden olup, olmaması tamamen kullanıcının tercihleriyle alakalıdır. Pharmaton enerji düzeyinizi artırıp, daha iyi hissetmenizi sağlar. Spor yapmak için ihtiyacınız olan enerjiyi yine Pharmaton sayesinde bulabilirsiniz. Amalizin aminoasidi ve diğer vitaminler iştahınızı artıracaktır. Bu noktada yapacağınız seçimler kilo alıp almamanızda belirleyici etken olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder