dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Google Adsense Nedir? Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Mart 13, 2016

Filename Google Adsense Nedir?
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Mart 13, 2016
Label
Action
Adsense google tarafından geliştirilen webmasterlara reklam hizmeti sağlayan ve buna bağlı olarak kazanç sağlamalarını sağlayan reklam yayınlama ağıdır.


Ülkemizde en çok kullanılan reklam yayınlama ağı olduğundan dolayı en fazla sıkıntının yaşandığı platformdur.Zaten başka rakibi olmadığı için her ülkede en çok kullanılan reklam ağıdır kendisi.

Bu arada sıkıntıların ne olduğunu soruyorsanız.Çoğu Türk sitesinde karşılaşabileceğiniz bir sorun.Ben söylemeden zaten hepiniz bulmuş oldunuz.Geç onaylanma sorunu .6-7 ayda ancak onayladığı siteleri görebilirsiniz.Bunun nedeni çok titiz olmaları.Birde tek reklam yayıncılığı yapan site olduklarından eğer siteniz banlanırsa isterse onbinlerce hitiniz olsun.O site üzerinden para kazanma ihtimaliniz kalmamıştır.Hayır anlamadığım nokta şu biz ziyaretcileri sitede 15 saniye tutmaya çaışmak için elimizden geleni yapıyoruz.Sen 6 ay o sitede ne yapıyorsun.Başka kötü yanları ise reklam yayıncısı olarak mininum tutar olan 100$’ı kazandığınız ve almak için başvurduğunuzda size çek ile gönderiyorlar.Malum ülkemizde çek bozan yer olmadığı bozanların ise dolandırıcı olduğunu düşünüce bu türk webmasterlar için hoş olmuyor.Ama ben bu durumu Adsense‘nin çok önemsediğini söyleyemem.Zaten önünüzde çok seçenek yok.Ya Adsenseya Adsense.Yani kuzey koredeki seçimler gibi.  Benzetme yakışmasada ben yazıyı burada bitiriyorum. İşşallah anlamışsınızdır.

0 yorum:

Yorum Gönder