dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Ücretsiz Websitesi nasıl açılır? Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Temmuz 27, 2016

Filename Ücretsiz Websitesi nasıl açılır?
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Temmuz 27, 2016
Label
Action

Merhaba arkadaşlar ücretsiz site nasıl açılır size onu anlatacağı ilk önce tr.gg den bahsedeyim tr.gg subdomainleri ile site açabildiğiniz bir sistemdir. Bedava-sitem.com üzerinden açabilir ve kontrol edebilirsiniz. Site içerisinde 2adet reklam bulunmaktadır bir sağ kısımda diğeri ise üst tarafta, alt kısımda ise ücretsiz site açmak istermisiniz gibi bir yazı vardır ayrıca yazınızın içine veya tasarımınıza html css kodlarınızı eklemek mümkün. 



Blogcu.com izlesene.com'un yapımcıları tarafından kullanıcılara sunulan bu sistem ile blogcu.com alt alanları ile kolayca adındanda belli olduğu üzere blog açabilirsiniz.
Aslında bundada üst kısımda google reklamlarını sağ alt kısımda ise virgül.com reklamlarını görmek mümkün tasarımına gelecek olursak beyaz sade hoşunuza gidebilecek bir tasarım. Kayıt olmak isterseniz. Blogcu.com a girebilirsiniz. 



Wordpress.com aslında bir blog scripti olmasına rağmen isterseniz wordpress.com uzantılı bir blog açmanız mümkün reklam yok bir kaç temada bulunuyor. Wordpress.com a girip ister scripti indirip kendi sitenize yükler isterseniz direk olarak açabilirsiniz. 



Blogger google destekli bir sistem .blogspot.com alt alanlarında blog açmabız mümkün açmak için gmail hesabınızın olması gerek.



10tl.net ehcp.net şirketinin bir projesidir. 10tl.net uzantılı forum kurmanıza olanak sağlar ve destek.10tl.net sitesi ile forum tasarımı hataları hakkındaki sorularınızı burada cevap bulabilirsiniz. Şunu da söylemeliyim sayfanın en altında reklam bulunuyor.
15tr.net 10tl.net sitesinden pek farkı yok kullanılan forum scriptine kadar aynıdır.







YETKİNFORUM.NET


Yetkinforum.com farklı bir forum scripti kullanılıyor.yetkinforum.com alt alanlarında siteniz barındırılıyor.


Wix.com uzantılı bir site açabilirsiniz. Site tasarımı editör vasıtasıyla düzeltebilir ve değiştirebilirsiniz.


Somee.com ile ücretsiz eticaret sitesi kurabilirsiniz tek yapmanız gereken somee.com adresine girip kayıt olmak daha sonra satış yaparak para kazanabilirsiniz.

Bir başka makalemizde görüşmek üzere...

0 yorum:

Yorum Gönder