dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Limonata Diyeti Nasıl Yapılır Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Temmuz 10, 2015

Filename Limonata Diyeti Nasıl Yapılır
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Temmuz 10, 2015
Label
Action

Limonata Diyeti Nasıl Yapılır

Ünlüler tarafından sıkça uygulanan bir diyettir limonata diyeti. Beyonce tarafından uygulanıp; Bilinçsizce yapmadığınız sürece başarılı bir diyet olduğunu açıklamıştır. Bir filminin çekimine başlamadan 10 gün önce bu diyete başlayıp 20 kilo verdiğini söylemiştir.

Limonata diyeti; Akçaağaç şurubu ile arnavut biberi ve saf limon suyuyla yapılır. Limonata diyeti sırasında katı gıdalarla beslenmek kesinlikle yasaktır. Günde 6 – 12 bardak arasında içmek uygundur. Acıktığınız zamanlarda yemek yerine limonata içmeniz gerekiyor. Sindirim sistemini hızlandıran bitki çayı türlerini gece uyumadan önce içmek ve tuzlu su banyosu diye bilinen uygulamayı yapmak yarar sağlayacaktır. Tuzlu su banyosu; Suyun içine 2 kaşık tuz eklenerek yapılır ama sofra tuzu olmayacak.

Limonata diyeti nasıl uygulanır?

2 çorba kaşığı yeni sıkacağınız limon suyunun içine 2 çorba kaşığı katkısız akçaağaç şurubu eklenir biraz arnavut biberi koyulup iyice karıştırılır. İçine 1 bardak soğuk su yada oda ısısında ki filtre su koyulabilir. Tüm bu malzemeler birbirine karıştırılarak günde 6 ile 12 bardak arasında içilmelidir.

0 yorum:

Yorum Gönder