dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Zeytinyağının Saça Faydaları Nelerdir Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Eylül 18, 2015

Filename Zeytinyağının Saça Faydaları Nelerdir
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Eylül 18, 2015
Label
Action

Zeytinyağı sadece yemeklerinizin, salatalarınızın daha lezzetli olmasına değil ayrıca saçlarınızın ve cildinizin saha sağlıklı olmasına yardımcı olur. Nemlendirici ve besleyici özelliği ile saç bakımında en kolay ve etkili çözümler arasında yer almaktadır. Saçlarınızda zeytinyağı kullanmaya başladıktan 2-3 hafta sonra saçlarınız daha yumuşak ve parlak olacak ve daha hacimli görünecektir.

Kepeğe Karşı Zeytinyağı

Genellikle aşırı kuru ve pullanan saç derisi yüzünden oluşan kepek sorununa karşı en etkili çözümlerden biri düzenli olarak zeytinyağıyla saç derisine masaj yapmaktır. Nemlendirici etkisiyle saç derisini yumuşatır ve kepek oluşumunu en aza indirir. Haftada 1 kez kullanabilirsiniz. Eğer saçlarınız çok kepekliyse haftada 2’ye çıkarabilirsiniz.

Uçların Kırılmasına Karşı Zeytinyağı

Kış aylarında, kuru soğuktan yaz aylarında da tuzlu su ve güneşin zararlı ışınlarından dolayı artan saç uçlarının kırılmasına karşı zeytinyağı kullanabilirsiniz. Haftada bir kez, zeytinyağını köklerden uçlara sürüp 20-25 dakika bekletmeniz yeter. Diğer bir kullanım şekli ise eve geldiğinizde sadece saç uçlarına bir miktar zeytinyağı sürmek.

Daha Parlak Saçlar

Donuk saçların daha parlak olması için en etkili doğal ürünlerin ilk sırasında zeytinyağı geliyor. Normal şampuanlar ve saç kremleri sülfat içerdiğinde günlük olarak kullanıldığında saç tellerini kurutur. Her gün az miktarda zeytinyağıyla saçlarınıza bakım yapmak kaybettiği nemi geri kazandıracak ve daha parlak görünmelerini sağlayacaktır.

Daha Yumuşak ve Kolay Şekil Alan Saçlar

Zeytinyağı düzenli olarak kullanıldığında saçı yumuşatır ve şekil vermeyi kolaylaştırır. Her hafta uygulayacağınız zeytinyağı maskesi bakım kremlerinde bulunan silikon ile aynı etkiyi yaratacaktır. Bu yumuşaklığı yakalamak için her hafta saçınızın uzunluğuna göre belirlediğiniz miktarda zeytinyağını saç derinize masaj yaparak ve köklerden uçlara eşit miktarda sürerek 30 dakika bekletin. Hafif bir şampuanla yıkayabilirsiniz.


Zeytinyağının Saça Faydaları Nelerdir,Kepeğe Karşı Zeytinyağı,Uçların Kırılmasına Karşı Zeytinyağı,

0 yorum:

Yorum Gönder