dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Ekonometri bazlı iş ilanı istatistikleri - Tecrübesiz Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Ağustos 07, 2016

Filename Ekonometri bazlı iş ilanı istatistikleri - Tecrübesiz
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Ağustos 07, 2016
Label
Action
Daha önce sizler paylaştığım iki tane iş ilanları araştırması (#1 ve #2) geniş kapsamlıydı. Burada "tecrübesiz" başlığı altında ilanları inceleyeceğiz.

Anahtar kelimeyi "ekonometri" olarak girdiğimizde karşımıza 114 tane ilan çıkıyor. İş tecrübesi seçeneğini "tecrübesiz" olarak işaretlediğimizde ilan sayısı 23'e düşüyor. Bu ilanlar da temizlendiğinde geriye 6 ilan kalıyor.
  • Finansal Analiz Uzmanı: MS Office uygulamalarına hakim olmalısınız. Bunun yanında ileri derecede İngilizce.
  • Cost Control Yönetmeni: Excel ve Access ile (tercihen) SAP Raporlama. Bu ilanda ekonometri; mühendislik, matematik ve istatistik ile beraber geçiyor.
  • Veri Analiz ve Raporlama Sorumlusu: İleri seviye Excel ile SQL ve veri tabanı. (Tercihen) İngilizce. Veri analizi konusunda kendinizi geliştirmek istiyorsanız...
  • Aktüerya Modelleme: Modelleme ve sayısal ilgi isteniyor.
  • Analiz ve Raporlama Uzman Yardımcısı: MS Office uygulamaları. Grafik okuyabilmeli, analiz edebilmelisiniz. Bu ilanda ekonometri; matematik, işletme mühendisliği ve istatistik ile geçiyor.
  • Araştırma Uzmanı: MS Office uygulamaları. Ek olarak hisse senedi ve mali tablo analizi bilginizin olması gerekiyor. Ayrıca SPL hakkında bilginiz yoksa buradan ulaşabilirsiniz. Bu sınava girip bu ilan için düzey 3 almalısınız.
Notlar: Araştırma sadece "ekonometri" anahtar kelimesi ile yapıldı. Bazı ilanlarda ekonometri geçmeyebilir ama yine de size uygun ilan olabilir. Size tavsiyem "istatistik" anahtar kelimesi ile de ilanları inceleyin.

Anahtar kelimeyi "istatistik" olarak girdiğimizde karşımıza (tecrübesiz) 75 ilan çıkıyor. İstatistik ile daha kaliteli ve daha çok ilan bulabilirsiniz. Bu araştırmayı da bir dahaki paylaşıma bırakıyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder