dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Deniz Tuzunun Saça Faydaları Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Eylül 27, 2015

Filename Deniz Tuzunun Saça Faydaları
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Eylül 27, 2015
Label
Action
Deniz tuzu saçların daha sağlıklı olmasını sağlamaz ancak saçı şekillendirmek için doğal bir ürün olarak kullanılabilir. Deniz tuzu ve diğer doğal ürünlerle hazırlayabileceğiniz saç spreyleri saçınıza dilediğiniz şekli vermeyi kolaylaştırırken aynı işlevi gören pahalı saç şekillendirici ürünlerden kurtulmanızı sağlayabilir.
Deniz tuzu genellikle saçlara “plaj saç modeli” şekli vermek için kullanılır. Bu modeli yapmak için kullanılan saç şekillendirici maşa veya perma kadar saçlara zarar vermez ve bu nedenle daha sık uygulanabilir. Ancak aşırı kullanımı saç tellerini ve saç derisini kurutabilir. Evde hazırlayacağınız deniz tuzu saç spreyinde daha az tuz kullanarak bu kuruluğu bir miktar önleyebilirsiniz.

Deniz Tuzuyla Saç Spreyi Hazırlama

Deniz tuzuyla saç spreyi hazırlamak için ihtiyaç duyacağınız malzemeler 2 çay kaşığı deniz tuzu ve 2 su bardağı iyi su. Bu ikisini iyice karıştırarak sprey şişesine doldurup kullanabilirsiniz. Saçı kurutmasını engellemek için bir kaç damla lavanta yağı ekleyebilirsiniz. Yazın güneşle birlikte saçınızın renginin bir kaç ton açılması içinse aynı miktarda papatya suyu karıştırmanız yeterli olacaktır. Yağlı saçı olanlar ise yağı azaltmak için çay ağacı yağı ekleyebilirler.

Deniz Tuzu Spreyiyle Saçlara Şekil Verme

Spreyi nemli saça, köklerden uçlara doğru sıkın. Saçlarınız doğal dalgalıysa spreyi sıktıktan sonra parmaklarınızla şekil verebilirsiniz. İstediğiniz şekli sağladıktan sonra saçlarınızın doğal kurumasını bekleyin ve saç kurutma makinesi kullanmayın. Eğer saçlarınız düzse nemliyken örüp kurutarak dalgalanmasını sağlayabilirsiniz. Örgüleri ne kadar küçük ve sık yaparsanız saçlarınız o kadar dalgalı olacaktır.
Deniz Tuzunun Saça Faydaları,Deniz Tuzuyla Saç Spreyi Hazırlama ,deniz tuzu spreyi nasıl kullanılır , deniz tuzu spreyi nasıl yapılır

0 yorum:

Yorum Gönder