dislanze
v10
today : | at : dislanze | safemode : ON
> / home / facebook / twitter / exit /
name author perms com modified label

Sentetik Saç Nedir Süleyman Akyıldız rwxr-xr-x 0 Eylül 27, 2015

Filename Sentetik Saç Nedir
Permission rw-r--r--
Author Süleyman Akyıldız
Date and Time Eylül 27, 2015
Label
Action
Sentetik saç, sentetik malzemelerden hazırlanan, insan saçına benzeyen ve doğal saçların daha hacimli, uzun görünmesini sağlamak için kullanılan bir saç ürünüdür. Genellikle kadınlar tarafından farklı saç kesim şekillerini, saç renklerini, uzun saç modellerini, kendi saçında herhangi bir oynama yapmadan denemek için kullanılır. Sentetik saçın doğal saça, dışarından fazla belli olmayacak şekilde tutturulması için bazı farklı yöntemler kullanılmaktadır.
Saçlarınız bir topuz yapacak kadar, hafif dalga verecek veya örgü modeli deneyecek kadar uzun olmayabilir. Ya da saç renginizden memnun olmayabilirsiniz. İşte bu gibi durumlarda insan saçına benzeyen sentetik saçlar size, bu modelleri ve renkleri denemenizde yardımcı olabilir. Saça hacim vererek dilediğiniz modeli yapabilmenize olanak tanırken saçı yıpratmadan istediğiniz rengi elde etmenizi sağlar.
Çoğu sentetik saçlar bir tür plastikten üretilir ve ısıyla çalışan saç şekillendirici cihazlara karşı dayanıksızdır. Ancak önceden şekillendirilmiş sentetik saçlar için bu cihazları kullanmak zorunda değilsiniz. Hazır olarak satılan dalgalı, kıvırcık ve diğer şekillerdeki sentetik saçları kuaförlerde bulabilirsiniz.
Hazır olarak satılan sentetik saçlar, saç boyasına insan saçıyla aynı tepkiyi vermediğinden saçınızda kullandığınız rengi sentetik saçta tutturamayabilirsiniz. Ancak bu istediğiniz yapay saç rengini bulamayacağınız anlamına gelmiyor. Aşağı yukarı her renkte, gölgeli, meçli, şerit boyalı ve daha pek çok modelde boyanmış sentetik saçlardan biri mutlaka sizin saç renginize uyacaktır.

Sentetik Saçın Kullanımı

Sentetik saç hangi modeli ve rengi seçtiğinize bağlı olarak saçlarınıza farklı şekillerde tutturulabilir. Bunlarda ilki tüm doğal saçınızı kaplayacak şekilde kullanılan peruklardır. Bu tip perukları saç tutturulmuş bere gibi düşünebilirsiniz. Doğal saçlarınız başınızın üstünde toplanır ve üzerine peruk yerleştirilir.
Diğer kullanım şekli ise postiş olarak adlandırılan saçlarınıza ek olarak, klipslerle tutturulan sentetik saç modelidir. Bu modellerle saçlarınızı daha uzun ve hacimli yapabilirsiniz. Topuz, uzun örgü gibi modelleri bu şekilde deneyebilirsiniz.
Sentetik Saç Nedir,Sentetik Saçın Kullanımı nasıl olmalı , 

0 yorum:

Yorum Gönder